Over Bootcamp Obstacle Run

Op zondag 10 september 2017 staat recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk (bij Alkmaar) volledig in het teken van de Bootcamp Obstacle Run. Een spectaculair total off-road parcours (6, 12 of 18 km) waarbij je onderweg vele uitdagende obstakels tegenkomt die jij moet overwinnen. In een decor van een geweldig recreatiegebied met water, heuvels, bos. Ga deze uitdaging aan met jouw buddy(s), collega's, vrienden, sportmaten en/of familie. Haal het maximale uit jezelf en overwin alle obstakels!

Bereikbaarheid

De Bootcamp Obstacle Run vindt plaats in Recreatiegebied Geestmerambacht. Dit is een spectaculair terrein met een groot meer aan de noordkant van Alkmaar. Het adres van de parkeerplaats is: Wagenweg in Langedijk. Volg daar de borden naar het parkeerterrein en vervolgens naar de registratiebalie.

Bereikbaarheid

De Bootcamp Obstacle Run vindt plaats in Recreatiegebied Geestmerambacht. Dit is een spectaculair terrein met een groot meer aan de noordkant van Alkmaar. Het adres van de parkeerplaats is: Wagenweg in Langedijk. Volg daar de borden naar het parkeerterrein en vervolgens naar de registratiebalie.


De Bootcamp Obstacle Run werd in 2016 door haar deelnemers gewaardeerd met een: 8.4!


Afwisseling in de obstakels en het parcours, veel en enthousiaste vrijwilligers, goede en gratis parkeergelegenheid, genoeg drinkposten, snel ophalen startnummer en inleveren/ophalen tassen.

Deelnemer 2016 | Man 39 jaar

Fijn dat jullie de drink en banaan punten (kritiek van vorig jaar) hebben opgepakt. Fijne organisatie prettig contact en goede sfeer.

Deelnemer 2016 | Man 42 jaar

De sfeer en vrijwilligers zijn gewoon top voor het tweede jaar op rij!

Deelnemer 2016 | Vrouw 28 jaar

Hoeveelheid en diversiteit aan obstacles. Persoonlijk een fan van obstacles, dus blij met de korte afstanden tussen de obstacles.

Deelnemer 2016 | Vrouw 34 jaar

Het familiaire karakter, het publiek wat er dichtbij kon komen, de omgeving en organisatie (goed, behulpzaam, vriendelijk), het algeheel...

Deelnemer 2016 | Man 52 jaar


Extraatjes…

Wanneer je deelneemt krijg je naast een uitdagend parcours met spectaculaire obstakels en een geweldige ervaring:

T-Shirt

T-ShirtsWanneer je je voor 13 augustus 2017 inschrijft.


Uniek finishbewijs

Startbewijs

Garderobe


Gezellige afterparty

Kleedruimtes

EHBO & Reddingsbrigade


Drinkpost om de 4 km

Onderweg wat fruit

Cleaning Services & Gratis Massage


Jaaaaa, wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers! Wil jij 1 van onze toppers zijn? We beloven je een super leuke dag en natuurlijk zorgen we goed voor jou. INCLUSIEF EEN GRATIS STARTBEWIJS voor dit of volgend jaar. 

 

De werkzaamheden bestaan uit:

 Assisteren bij obstakels (op 9 september tijdens de family run en/of op 10 september tijdens de obstacle run) 

 Assisteren bij binnenkomst van deelnemers (op 9 september tijdens de family run en/of op 10 september tijdens de obstacle run) 

 Op- en afbouw 

 Finishbewijzen uitgeven (op 9 september tijdens de family run en/of op 10 september tijdens de obstacle run)

 Verkeer regelen (op 9 september tijdens de family run en/of op 10 september tijdens de obstacle run)

 

Geef je op via info@bootcamp-run.nl.

Wilt u sponsor/partner worden van de Bootcamp Obstakel Run? Het geeft uw bedrijf op een aantrekkelijke en sportieve wijze een boost!

In overleg gaan wij ervoor zorgen dat uw bedrijf op de juiste wijze in beeld komt. Dat kan groot en klein. Bekijk hier de sponsormogelijkheden.

Alles is mogelijk. Heeft u zelf ideeën, dan staan wij daarvoor open. Het gaat erom dat jullie bedrijfsdoelstellingen goed overkomen bij de Bootcamp Obstacle Run.

Neem contact met ons op: Joost Molenaar, 06 25 110 900, info@bootcamprun.nl

Kan je geen antwoord vinden op je vraag? Lees de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via info@bootcamp-run.nl.