fbpx


Major Obstacle Run

Je leest het goed: 40 obstakels. Zelfs afgetrainde hardliners zullen hier een keiharde dobber aan hebben. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gangbare manier van overwinnen!

De Bootcamp Obstacle Run is namelijk voor iedereen te doen. De één gaat voor de rauwe persoonlijke test, de ander voor de fun en ervaring. Ieder zijn uitdaging. Het is jóuw fantastische operatie!ZONDAG 9 SEPTEMBER


6, 12 OF 18 KM • 40 OBSTAKELS • VANAF 16 JAARNight Obstacle Run

Speciale Run ter gelegenheid van ons vijfjarige lustrum. Let op: slechts 5 maal 50 kaarten beschikbaar!
Hoofdlamp op. Al snel valt de duisternis over het Geestmerambacht. Alleen het parcours is verlicht. Elk zintuig staat op scherp. Een unieke beleving. Durf jij het aan? Daag je vrienden uit! De eerste start is om 21.30 uur. Een hoofdlamp is verplicht.

ZATERDAG AVOND 8 SEPTEMBER


6 OF 12 KM DOOR HET DONKER • VANAF 16 JAARFamily Obstacle Run

Samen met je kind(eren) een échte Bootcamp Obstacle Run voltooien. Hoe ont-zet-tend gaaf is dat! Voor je kinderen, maar zeker ook voor jezelf.
Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met het modder achter de oren) bij het passeren van de finish. Onbetaalbaar.

ZATERDAG 8 SEPTEMBER


3 OF 5 KM VOOR OUDERS & KIDS • 5 T/M 15 JAARTeens Obstacle Run

Samen met je beste vriend(en) of vriendin(en) de strijd aangaan als echte Warriors!
Leef je uit op de meest vette obstakels. Doe het samen, doe het alleen, doe het zoals jíj wilt. Baggeren, beulen en lachen!

ZATERDAG 8 SEPTEMBER


5 KM VOOR ECHTE TEEN WARRIORS • 13 T/M 15 JAAR


 LOCATIE

Geestmerambacht in Langedijk.
Bekijk hier de kaart.

 

Het adres naar het parkeerterrein is Wagenweg in Noord-Scharwoude. Vanaf deze weg zie je de parkeerborden staan, volg deze dus.

  NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bekijk ons privacybeleid hier.

    Voornaam:
*  E-mailadres:


  CONTACT

Of bekijk hier de veelgestelde vragen.